Europees kampioenschap – Eger 2017

Wat zijn we trots. Maar liefst 11 spelers van Orca Bilzen maken deel uit van de 2 nationale eliteteams. Voor diegene die niet op de hoogte zijn, we sturen dit….

Lees Meer

Orca in de zomer

Allerlei activiteiten zijn weer de revue gepasseerd in juli. Ook in de zomermaanden proberen we onze club actief bezig te houden. Wat er allemaal is gebeurd?: München toernooi – 21-23….

Lees Meer

Trainingen zomervakantie

In de zomermaanden gaan de trainingen van de -14 jeugd niet door. Dus geen training in het instructiebad van 18u00-19u00. Wegens toernooien en vakanties zijn ook volgende data geschrapt voor….

Lees Meer

Barcelona Baby

Op 1 juli, op het jaarlijkse Barcelona toernooi, genoten enkele  spelers van Orca van hockey, zee en fun: Andy & Niels met een fantastisch Holy Squid team Britt, Katrien, Magali,….

Lees Meer

Wakeboarden: Zaterdag 29 juli

Alles even op een rijtje Wanneer? 29 juli 10u-12u (Zorg dat je daar om 9u45 bent: stukje wandelen, omkleden, materiaal zoeken,…) Waar? Ter hills cable park (routebeschrijving vind je best….

Lees Meer

1e plaats Budapest

Afgelopen weekend heeft het Holy Squid-team de 1e plaats verovert op het internationaal clubtoernooi in Budapast. Het was de 2e keer dat de Hongaren dit toernooi organiseren en meteen ook….

Lees Meer

Europees Kampioenschap Eger 2017

Van 21 tot en met 27 augustus 2017 vinden de Europese kampioenschappen onderwaterhockey plaats te Eger. De nationale mannen- en vrouwenploeg onderwaterhockey zullen België vertegenwoordigen tijdens dit kampioenschap! Sommigen weten….

Lees Meer

Spaghettidag 2017 Bedankt! 

Het is ondertussen al even geleden maar vorige maand hadden we weer een uiterst succesvolle spaghettidag erop zitten. Ruim 350 hongerige sympathisanten, leden, ouders, vrienden hebben kunnen genieten van onze….

Lees Meer

Onderwaterhockey in Frankrijk

Wie graag wedstrijden bekijkt kan via onderstaande link de wedstrijden zien van de eerste divisie van de Franse competitie. Goede kwaliteit van beelden met commentaar (in de Frans welliswaar). Bonus….

Lees Meer

Initiatie Astacus: Helpers gevraagd

Hallo iedereen, Astacus vraagt onze hulp. Op zondag 11 juni geeft Ellen Hodong een initiatie voor haar collega’s. Dit is een grote groep, dus is ze nog op zoek naar….

Lees Meer